Rose Lily Art's Coachning- för Helheten

Vägledning där fokuset är på Helheten

Coachning- att se helheten

 

Coachning i Livet
Här erbjuder jag dig som klient Coachning i form av telefonsamtal där jag hjälper dig som individ och människa att få det verktyg du behöver, samt åka ut till företag för att ge helhetskonceptet  som behövs för att komma vidare i livet och expandera!För klienterna så är telefonsamtalen mellan 45 minuter- 60 minuter/ tillfälle. Tillfällena bör vara som tätast med en veckas mellanrum upp till 1,5 veckas mellanrum.


För att få ut något av coachningen rekommenderas minst 4 Coachtillfällen och uppåt till klienten känner sig nöjd.

 

Företag som vill ha med mig i föreläsningar, kursverksamheter så hör av Er för en offert, så utvecklar vi detta vidare genom samarbete och god kommunikation!

Vad är då ACT- Acceptance and Commitment Terapi
ACT- står för att Acceptera vad som hänt och händer.
Vi säger nu att dessa stigar som skiljer sig åt är ditt liv och när stigen skiljer sig åt, händer det i ditt liv att du väljer vilken stig du tar, du gör beslut och ju mer du går på stigen desto mer blir stigen upptrampad och fin och bred så att det skall gå lättare att komma fram i livet.
Om du då i ditt liv går på stigen som livet själv och du njuter i dess fart, när du då möter ett hinder som denna sten exempelvis.
Du gör allt för att få bort sten från din raka fina livsstig, genom att slå sönder den eller försöka flytta på stenen.

Vad som då just händer är att du fokuserar på stenen ( som i detta fallet är ditt hinder/ blockering i livet) så otroligt mycket att tiden försvinner och du fortsätter med dina tankar att fokusera på att få bort stenen.

All din energi och tankeverksamhet går då åt att fokusera på stenen (hindret) än att fokusera på hur man istället kan lägga ner energi för att ta sig runt stenen på bästa sätt.
Att finna lättare lösningar som inte tar så mycket energi och inte heller så mycket tid i ens liv!

Att börja nya stigar att gå på är alltid svårare än att gå på en färdig härlig stig som redan är klar och som vi ofta har tidigare gått på.
Stigen står för livet och den upptrampade och fina stigen är ditt vanemönster som du alltid har gjort i ditt liv med dina val och handlingar.

När en ny stig kommer fram och man väljer den, så blir det alltid jobbigt i början för att få den *nya* stigen att bli så bra som möjligt som man önskar. Det går saktare att komma fram på den smala och nya stigen och det krävs mera eftertanke, men kan ACK så väl vara värd möda att få nya stigar i sitt liv, där terrängen ( din nya omgivning, din nya upplevelse) är bättre men som du inte tidigare visste om,

 

för att du var så fokuserad på stenen som störde dig på din stig där du gick från början.
Allt handlar om våra val i våra tankar, vad vi väljer för tanke som ger dig en bild i huvudet som i sin tur ger dig en känsla som skapar ditt beteende som blir ditt LIV och därefter också ditt mönster.

VÄLJ nu en ny tanke och skapa dig nya bilder med nya känslor som blir nya beteenden där ditt liv blir bättre och bättre för dig- så Du stärker dig och känner harmoni och lycka där du ÄR!
Vad är då KBT- Kognitiv Beteende Terapi?
Innebär att man arbetar med att förändra tankar, känslor och handlingsmönster när dessa tankar,
känslor och handlingsmönster inte fungerar så bra och detta leder till att man fastnar i sina tankar,
känslor och handlingsmönster vilket gör att man inte mår så bra.KBT ger verktyg till klienterna så man kan jobba med sina tankar, mönster som skapar dom och vad det kommer ifrån.Att iaktta vad man som klient lägger vikten av vad man vill tycka och hur mycket detta får ta plats och utrymme så väl i tid som energimässigt.


Tankar kommer blixtsnabbt i vårt huvud som skickar signaler (bilder) direkt till dina känslor.


Att se på sina egna tankar och vinkla dessa tankar, om man kan tänka annorlunda och därmed få andra känslor.Att komma till insikt och med sina egna verktyg hur man kan förändra sitt tänkande och få sina känslor samt beteende att fungerar annorlunda." Sanningen är vad Vi ser- här och nu (begränsat)
Verkligheten  är mycket större och vi kan inte se hela verkligheten
Vår sanning styr vår verklighet"Länkar för att läsa mer om ACT:
Länkar för att läsa mer om KBT:
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)