Rose Lily Art's Coachning- för Helheten

Vägledning där fokuset är på Helheten

Om Mig

 

Om mig
Mitt företag är baserat på min tron att mina kunders behov är av yttersta betydelse.
Jag ser och känner med  hela mitt hjärta och är  beredda att möta de behov som finns där ute.Jag vill att Alla ute i samhällen och i vården ser Helheten på människan, såväl kroppsligt och själsliga behov, för allt hänger ihop tillsammans.


Våra tankar kan förändra vår kropp så väl själsligt som kroppsligt på positivt sätt som ett negativt sätt i dagens samhälle som vi lever i.
Jag älskar att arbeta och har gjort detta intensivt och mycket och detta har jag gjort med hela mitt hjärta i en passion för människan!Jag har jobbat inom många olika serviceyrken med människor, utvecklat mig ständigt i utbildningar för att ge mig en större lärdom av personlig utveckling där man kan förändras till det bättre. Där utbildning och arbete givit mig stor kunskap om hur jag själv respektive andra människor fungerar i sorg, chock, blockerande tänkande, livskris, egen företagare, anställd, i plötslig förändring och mycket mera.Jag kommer att fortsätta att utveckla mig för att vara öppen i mitt sinne och i mina tankar för att kunna utvecklas större och få en vidare bild av verkligheten.
Som ett resultat, är mina kunder, återkommande kunder nöjda och det är det viktigaste för mig.

Jag välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen Jag har att erbjuda.

 

Plats: Telefoncoachning till klienter och till Företag åker jag till Er.

         
 Utanför Uppsalas närområde så tillkommer Milersättning till övriga platser.

 

Öppetider:

Mån - Fre: 9 – 16

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)