Rose Lily Art's Coachning- för Helheten

Vägledning där fokuset är på Helheten

Kontakta

Jag som driver Rose Lily Art's Coachning heter Tina.Lennholm.

 

Min egna personliga utveckling har pågått under lång tid och har bara fortsatt i rätt riktning där jag tar tillvara på  Mindfulness och min Inre utveckling varje dag och låter mig fortsätta att utvecklas så. Jag har fötterna på Jorden och lever i NUET med verkligheten inpå mig, och jag väljer för varje stund hur jag vill leva mitt liv.

Hur vill Du leva ditt liv?

Är Du nöjd som det är med ditt liv?

Då får jag gratulera dig, för din vinst!

För det är lycka av fullkomlig glädje att gå sin egna väg där man mår bra och känner sig nöjd och Tacksam för allt det man gör och ÄR.

Jag brinner starkt för att hjälpa andra att hitta sina egna verktyg till sina egna förmågor som varje människa har, anser jag.

Jag har fått varma ord och Tacksamhet för den hjälp av coachning jag har givit till andra och det ger mig lycka att få människor i rätt riktning som dom själva finner, men att jag har hjälpt till att kunderna hittar vad dom söker för att komma framåt!

Jag tror på varje människas inneboende kraft och kroppens förmåga till självläkning och till varje människas personliga utveckling.

 

Min styrka ligger i att jag har själv gått igenom allt jag lär ut så jag vet att det fungerar och vilken kraft verktygen har och hur de påverkar mitt liv.

Andra styrkor jag har är förmågan att förmedla inspiration, glädje och energi, sprida lugn och på ett pedagogiskt sätt förmedla min kunskap.

 

Det ligger mig varmt om hjärta att sprida Ljus och kärlek till människor!

Jag är i stora mått En MEDMÄNNISKA!

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller undrar över något på min hemsida och naturligtvis om du är intresserad av min Coachning? 

 

Kontakta mig på nedanstående telefonnr eller mailadress.

 

Telefonnr: 0767 01 10 14

Mailadress: anglarcarpediem@gmail.com


(Lämna tom)
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)